La Bonne Épice tarjoaa teille tämän Acropolis-marinadin. Olitpa sitten perinteinen teurastamo, grilliravintola, ravintola/pikaruokapaikka, teollinen lihavalmistaja tai yksityishenkilö, tämä marinadi tuo täyden tyytyväisyyden asiakkaille, jotka nauttivat punaisista lihapalastasi, vartaita ja pihvejä.
Acropolis-marinadi, makea ja suolainen!
Meidän Acropolis-marinadi, joka on kirkkaan punainen, on valmistettu ensiluokkaisista ainesosista: paprikoista, sipuleista ja yrteistä. Tämä Acropolis-marinadi sisältää erittäin korkealaatuista rypsiöljyä, joka mahdollistaa mausteiden laskeutuvan vähitellen lihojen päälle samalla kun se tuo suojaavan kuoren ja kiiltävän ulkonäön marinadille ja valmistuksille. Tämä alkuperäinen resepti varmasti ilahduttaa asiakkaidesi makuhermoja sen pehmeällä, makealla ja suolaisella maulla.
Viite: ART0029
Salaattiseoksemme on erityisesti suunniteltu tuomaan maukasta ja omaperäistä vivahdetta salaateillesi ja kasvissalaateillesi.
Karhunlaukka, sen hienostuneella valkosipulimaulla, on täydellinen lisä kasviksille. Estragon, joka tuo mukanaan sekä pippurista että anismaista makua, nostaa salaattien ja kasvisten makua tuoden niihin raikkautta. Salvia puolestaan helpottaa raakojen ruokien ruoansulatusta samalla kun se lisää hienovaraista makua valmistuksiisi.
Laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu salaattiseoksemme on Ecocert-sertifioitu, mikä takaa terveellisen ja ympäristöystävällisen kulinaarisen kokemuksen.
Reseptiehdotus: Raikas salaatti rapeilla vihanneksilla
Ainekset:
1 kurkku, viipaloituna
1 punainen paprika, kuutioituna
1 porkkana, raastettuna
1 tomaatti, lohkoina
1 pieni šalottisipuli, silputtuna
2 ruokalusikallista salaattiseosta (karhunlaukka, estragon, salvia)
1 sitruunan mehu
Viite: AR801981
Ean13: 3760306801981
Tarjoamme useita sinappimerkkejä, eri makutyypeillä, perinteisestä erittäin vahvaan, unohtamatta vanhanajan sinapinsiemeniä.
Purkkeja 170g:sta 210g:aan ja ämpäri 5Kg.
Saatavilla oleva määrä ja useimmille merkeille meillä on etiketit ranskaksi.
Luomuversiona, mausteinen ja herkullinen piparjuurimustard on löytänyt kannattajansa.
Erityisesti suositellaan lihojen, leikkeleiden maustamiseen ja salaattikastikkeiden parantamiseen.
Ainesosat: Sinappi* 67% (vesi, sinapinsiemenet*, etikka*, merisuola, mausteet*), piparjuurijuuret* 33%. *: Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä.
Saatavilla myös 1,1 kg ämpärissä.
100 % Luomu Balsamiviinietikka Modènasta IGP *, tiivistetty ja keitetty rypälemehu.
* Tuote luomuviljelystä.
Ei pastöroitu, ei allergeeneja.
Säilytä huoneenlämmössä. Vältä äkillisiä lämpötilan muutoksia.
Tätä tuotetta on saatavilla 25, 50 cl, irtotavarana 3, 5, 10 litraa, tynnyrissä 220 litraa ja säiliössä 1000 litraa.
Anjovisfaneille on selvää, että oliiviöljyyn säilötyt anjovisfileet tarjoavat loputtomasti nautintoa ja sopivat moniin resepteihin, joissa ne tuovat mukanaan voimakkaan kalaisen ja suolaisen maun. Oliiviöljyssä säilöttyjä anjoviksia käytetään lähes mausteena, antaen ainutlaatuisen ja herkullisen maun jokaiselle reseptille, johon ne sisältyvät.
Yhdistä oliiviöljyssä säilötty anjovis muihin makuihin
Ennen kuin puhumme resepteistä, tässä on lista ainesosista, jotka sopivat täydellisesti yhteen oliiviöljyssä marinoidun anjovisfileen kanssa. Jos sinulla on resepti, joka käyttää pääasiassa näitä ainesosia, voit varmasti lisätä anjovista ja onnistua joka kerta:
- Vihreä tai musta oliivi
- Tomaatti (tuore, murskattu, kirsikkatomaatti...)
- Kaprikset
- Grillatut paprikat
- Kesäkurpitsa
- Perunat
- Juustot mozzarella ja feta
- Keitetty kananmuna, majoneesi tai munakas
- Valkosipulinkynnet.
Toute la puissance aromatique d'un balsamique par la longue concentration du fruit durant la réduction au feu.
LES POINTS CLÉS
Caractéristiques
Vinaigre issu de la caramélisation d'un moût de pommes fraîches assemblé à notre vinaigre Ozpina nature.
Véritable élixir, chaque goutte compte.
Idéal dans les salades et pour déglacer les viandes sautées comme le porc ou le canard.
Conditionnement
Élégante bouteille verre siphon de 200 ml, bouchon mécanique à bascule.
Kumina tuo lämpimän ja mausteisen maun ruokiin.
Käyttömahdollisuudet jauhetulle kuminalle ruoassa:
Kumina lisätään palkokasvien valmistukseen, jotta ne olisivat helpommin sulavia. Parhaan aromin saamiseksi kumina on suositeltavaa lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa.
Voit lisätä kuminaa ruokiin, kuten couscousiin, tajineihin ja keittoihin. Kuminaa voi myös nauttia infuusiona.
Jauhetun kuminan hyödyt:
Kipulääke, tulehduskipulääke, spasmilääke ja kuumetta alentava. Vaikea ruoansulatus, vatsakivut ja kouristukset, gastriitti, reumaattiset tulehdukset, hepatiitti, kuume.
Kumina voisi myös edistää maidon nousua imettävillä naisilla.
KEITTIÖSSÄ: Käsintehty Ras El Hanout koostuu useista mausteista. Sitä käytetään erityisesti itämaisessa keittiössä: couscous, tajine... mutta ei vain: bricks, kanat…
HYÖDYT
Ras El Hanoutia voidaan käyttää kylmällä säällä, sillä se lämmittää ja helpottaa vilustumista. Sen hyödyt riippuvat sen sisältämistä mausteista (10:stä jopa 50:een mausteeseen).
Kampotin suolapellot Kambodžassa saavat vettä Siaminlahden merivedestä. Tuottajamme toimii KOH TREY -saarella, joka sijaitsee Kampotinjoen deltassa. Saari on saavutettavissa sillan kautta, ja sen asukkaat elävät suolan tuotannosta, kalastuksesta ja riisinviljelystä.
Kampotinjoen delta
Luonnollinen merisuola syntyy veden haihtuessa suolapelloilla auringon ja tuulen vaikutuksesta. Kampotin karkeasuola ja suolankukka muodostuvat samassa vedessä ja samoissa altaissa. Kun suolankukka, hieno ja herkkä, on kerätty, suolankorjaajat keräävät pohjalle pudonneet suuret kiteet, mikä antaa suolalle harmahtavan värin.
Nettopaino: 150 g
Ainesosat: maustesuola
Korjuuaika: Tammikuu - Toukokuu
Estragonimustardimme on valmistettu huolellisesti yhdistämällä korkealaatuisia sinapinsiemeniä huolellisesti valittuun estragoniin. Sinapinsiemenet jauhetaan huolellisesti, jotta saadaan aikaan kermaista koostumusta, ja ne sekoitetaan sitten estragonin kanssa, vapauttaen kaikki sen herkät aromit. Tämä hienovarainen yhdistelmä luo voimakkaan ja tasapainoisen makuisen sinapin, jossa sinapin lämpöä pehmentävät estragonin yrttiset ja anismaiset vivahteet.
Lisää makujen räjähdys ruokiisi estragonimustardimme avulla. Sen pistävä ja aromaattinen luonne sopii erinomaisesti lihojen, kalojen, grillattujen vihannesten, voileipien ja vinaigrettien kanssa. Sen erottuva estragonin aromi lisää ylimääräisen makulajin kulinaarisiin valmisteluihisi, herättäen makunystyräsi ja tuoden ripauksen omaperäisyyttä aterioihisi.
Viite:AR804043
Ean13:3760306804043
Kuivatuilla tomaateilla, jotka on maustettu herkällä cashew-pähkinän ja basilikan maulla, Bio-tomaattipesto mullistaa pastaruoat, bruschettat tai pizzat. Tämä terveellinen mauste, joka on valmistettu luomuraaka-aineista, vie sinut gastronomiselle matkalle eteläiseen keittiöön. Kuivatuista tomaateista valmistettu punainen pesto on vegaaninen mauste, joka ei sisällä juustoa tai muita eläinperäisiä tuotteita.
Ainesosat: Auringonkukkaöljy*, kuivatuot tomaatit* (34%), basilika*, merisuola, cashew-pähkinät*, oliiviöljy*, tiivistetty sitruunamehu*. *: Luomutuotteet
Wasabi on vihreä kasvi (wasabia japonica), joka kuuluu retiisiperheeseen ja tulee Japanista. Sitä käytetään mausteena (valmistettu wasabi-juuresta). Sitä kutsutaan usein japanilaiseksi sinapiksi, koska sen maku on äärimmäisen pistävä.
Wasabi tai japanilainen retiisi kasvaa luonnonvaraisesti vain Japanissa ja Sahalin-saarella, mistä johtuu sen harvinaisuus.
Japanilaisessa keittiössä se on välttämätön sushi- ja sashimi-annosten (raaka kala) maustamiseen. Sitä löytyy valmiina tahnatuubista tai jauheena, johon on lisättävä vettä, jotta saadaan kuuluisa vihreä tahna.
Rikas C-vitamiinista, kaliumista ja kalsiumista, se tunnetaan myös vaikutuksistaan vapaita radikaaleja vastaan (antioksidantti), diabetekseen ja verenkiertoon. Tämä voimakkaan makuinen ruoanvalmistusvalmiste on täysin luomuviljelty.
Ainesosat: Retiisi* 32%, omenaetikka*, alkoholi-etikka*, vesi, merisuola, shoyu* (vesi, soija*, vehnä*, suola...
Hienovarainen sekoitus Alsacen makeaa sinappia ja Dijonin voimakasta sinappia, puolivahva sinappi paljastaa hienosti pippurisen maun.
Se sopii erinomaisesti päivittäisiin ruokiisi tuoden niihin mausteisen vivahteen.
Ainesosat: Vesi, sinapinsiemenet, etikka, suola, mauste, luonnolliset aromit, säilöntäaine: natriumbisulfiitti.
Saatavilla myös ämpärissä 1,1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg.
Ainesosat :
100 % luomu valkoviinietikka
Luomu basilikan oksa
Valmistettu viinistä, joka on valmistettu luomuviljellyistä rypäleistä
Tarjoiluehdotukset :
Salaatinkastike, marinadit, kastikkeet
Tätä tuotetta on saatavilla 25 cl pullossa.